ETUSIVU HYVINVOINTITIETOA AJANKOHTAISTA JÄRJESTÖJÄ YHTEYSTIEDOT
Säkylän-Köyliön Seniorit ry
Köyliön-Säkylän eläkkeensaajat
Eläkeliitto, Säkylän yhdistys
Eläkeliitto, Köyliön yhdistys
Eura-Säkylä-Köyliön Eläkeläiset ry
Lännen Eläkeläiset  
Eläkeliitto, Köyliön yhdistys

Eläkeliiton Köyliön yhdistys on perustettu vuonna 1974. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden 2019 lopussa 463. Yhdistys kuuluu Eläkeliiton Satakunnan piirijärjestön kautta Eläkeliittoon.  Eläkeliitto on puolueisiin sitoutumaton ja jäsenmäärältään Suomen suurin eläkeläisjärjestö. Eläkeliiton tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Yhdistyksen toimintaa ohjaavat Eläkeliiton arvot: inhimillisyys, ikäystävällisyys, tasa-arvo, yhteisvastuu ja osallisuus.

Jäsenisistölle tarjotaan monipuolista hyvää oloa ja vireyttä edistävää toimintaa, joita ovat mm. yhteiset kokoontumiset, retket, matkat, kuntosaliryhmät, boccia, käsityökerho, vapaaehtoistyö, karaoke sekä seurakunnan kanssa yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet.

Kunnalliseen päätöksentekoon yhdistys on vaikuttamassa yhdessä muiden eläkeläisjärjestöjen kanssa "Ikääntyvien neuvostossa".

Yhdistyksen jäsenillä on käytettävissään Eläkeliiton edut, joita ovat esimerkiksi jäsenlehti El - sanomat (6 numeroa/vuosi), Lehmirannan lomakeskuksen lomapalvelut sekä  Lehmirannan monipuolinen järjestökoulutus-, sopeutumisvalmennus- sekä harrastekurssitarjonta.

Tule mukaan Eläkeliiton Köyliön yhdistykseen toimintaan viettämään hyviä hetkiä ja vaikuttamaan!  

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja Ulla Kolu,  puh.  0400 478771,  ulla.kolu@gmail.com
Varapuheenjohtaja Pekka Partanen puh.0400680773, partapekka@gmail.com

Sihteeri Pirjo Eloranta, puh.0505359120, sihteeri.el.koylio@gmail.com

Jäsensihteeri Heikki Pakola, 040 5024868heikki.pakola@gmail.com


 Kotisivut  www.elakeliitto.fi > piirit > Satakunta > yhdistykset > Köyliö